top of page

DDC TEAM.

Ons DDC lesgevers team is er 1 uit de duizend!
Deze professionele en opgeleide coaches zorgen ervoor dat elk kind zijn/haar talent maximaal kan ontplooien in een toffe sfeer! Zij zijn helemaal up to date door bijscholingen en workshops in binnen en buitenland!
#DDC #ONETEAM #ONEFAMILY

Davinia Janssens
DAVINIA JANSSENS

Manager

Ik ben Davinia en ben 28 jaar. Velen kennen mijn naam door het tv programma So You Think You Can Dance waar ik het tot de halve finale kon schoppen. Dit was een fantastische en enorm leerrijke ervaring. Uiteraard is daarvoor veel danstraining nodig geweest. Zelf dans ik al van mijn 2,5 jaar in de toen nog dansschool van mijn papa. Doordat ik later in het showteam terecht kwam, ben ik in zowel klassiek ballet, jazz, hiphop en moderne dans thuis zoals velen van mijn lesgevers. Mijn danspassie, motivatie en enthousiasme is wat ik meeneem in de danslessen die ik geef. Kinderen en tieners laten genieten van elke choreo zodat men op het podium duidelijk ziet waarom men danst! Een zalig gevoel als leerkracht om je dansers zo te zien groeien en te genieten van elke dans! Zijn jullie geïnteresseerd om je aan te sluiten bij mijn DDC FAMILY? Dan kan ik je garanderen dat elke lesgever zijn uiterste best doet om iedereen in de dansles elke week opnieuw een fantastisch gevoel te geven door het plezier en het goede niveau!
Dikke dikke kus Davinia

KATLEEN STAS

Hallo allemaal,
Ik ben Katleen Stas en geef al 27 jaar les bij DDC. Ik ben er zelf gestart als leerling en heb ook mogen proeven van de showgroep. Nu geef ik al jaren met passie en veel plezier de kleuterdans wat mooi aansluit met mijn beroep als kleuterleidster. Sinds enkele jaren is hier ook klassiek volwassenen en jazz volwassenen bijgekomen. En ja iets helemaal anders, maar toch!
De gedrevenheid, de passie, het gevoel om te dansen, dat is er van klein tot groot en dit hoop ik met mijn ervaring dan ook te kunnen doorgeven aan ieder van jullie!

IMG-8482.jpg
IMG-3655.JPG

Bo geeft musical en jazz. Ze danst al bij DDC sinds ze 2,5 jaar was!! Met veel enthousiasme staat ze vier uur per week in de danszaal en geniet ze ervan om samen met anderen het onderste uit de kan te halen. Via verschillende workshops schoolt ze zich jaarlijks bij, waardoor het niveau op pijl blijft. Maar plezier en een goed contact met de leerlingen blijft het belangrijkst. Daar haalt ze haar energie uit om er elke les tegenaan te gaan.

"Zie hoe wij dansen, daarin spreekt ons hart"

Bo adrien
BRITT DELTOUR

Springend staat Britt al sinds haar 2 jaar in de danszalen van DDC. 

Het competitiebeest in haar heeft er voor gezorgd dat ze al jaren deel uitmaakt van DDC COMPANY, en hier meermaals Belgisch kampioen mee is geworden. Britt heeft haar danservaring  kunnen verbreden via DDC bij enkele tv programma's als Dance as one, The Voice, Rode Neuzen Dag in het sportpaleis...

Met al deze danskennis staat ze energiek en vol passie in haar lessen en probeert dit over te dragen aan haar dansers en danseresjes.

Moderne dans, klassiek ballet en kleuterdans is waar het voor Britt allemaal begonnen is en zij het lesgeven in deze dansstijlen nu verder voortzet. 

Samen een tof, vrolijk en gek jaar van te maken zijn de kernwoorden van Britt haar les.
Want daar staat DDC voor!

IMG-8486.jpg
STEFANIE DE PRINS

Enkele kernwoorden die Stefanie omschrijven zijn: sociaal, spontaan en enthousiast. 

Ze danst zelf al sinds haar 2 jaar bij ons in de dansschool en doet niets liever dan haar passie nu al 6 jaar door te geven aan haar leerlingen in de leuke les Jazz Youngsters.

Daarnaast is ze heel trots op alle kansen die ze hier heeft gekregen zoals dansen bij Gers Pardoel, The Voice en BV Darts.

Ondertussen studeert ze bijna af als kinesitherapeut, maar blijft nog altijd even gemotiveerd met een groot hart voor de dansschool.

Ze wil het allerliefst dat haar leerlingen altijd met een lach terug naar huis kunnen gaan. DDC moet een tweede thuis kunnen zijn voor hen, net zoals dat voor haar is!

IMG-8485.jpg
SIEBE BRONCKART

Yowww guyssss,
Mijn naam is Siebe en dit is mijn 3de jaar dat ik ga lesgeven! Mijn passie voor dans is volgens mijn ouders al sinds ik klein was, maar toch was ik ongeveer 7 jaar voordat ik ontdekte wat ik echt wilde doen. Ik ben heel blij dat ik dit jaar weer bij het lesgeversteam mag horen! De lesgevers onder elkaar hebben ook een mega goede band met elkaar en maakt DDC echt als een 2e thuis voor mij, en daar draait het om bij DDC, je thuisvoelen is één van de belangrijkste punten in een dansschool. In mijn les kan je je gevoelens je vrije loop laten gaan, net zoals ik zal doen tijdens het dansen. Vorig jaar was een topjaar met mijn schatjes uit Modern Beginners. Ik ben er zeker van dat zij veel hebben bijgeleerd en dat zullen meenemen naar de volgende jaren! Vanaf september geef ik de pubers uit Show Teens, zij zullen ontdekken hoe ik hun op een leuke manier nog beter wil maken. Ik hoop dat ik met open armen word ontvangen door hun. Dit jaar wordt een knaller, ik voel het!! De vakantie heeft nu lang genoeg geduurd. ik ben klaar voor het nieuwe dansjaar!

Jullie ook?

venity vertenten

Hallo iedereen!
Dit is Venity Vertenten ze danst al van haar 2 jaar bij DDC

ze heeft al enkele mooie ervaringen mogen ervaren zoals een kei tof wedstrijd team , the voice van vlaanderen , sportpaleis , dance as one ......zij heeft zelf een grote passie voor ballet en pointes en daarom geeft zij de stijl pointes. Ze kan niet wachten om haar passie voor pointes met jullie te delen !

LIFE IS SHORT DANCE YOUR HEAT OUT 

IMG-8489 (1).jpg
BO STRAUVEN

Onze energieke en altijd vrolijke Bo danst al sinds haar 6 jaar met veel plezier bij DDC. Ze heeft zich ontwikkeld als dansdocente en draagt haar danskennis met heel veel enthousiasme over aan haar leerlingen. Bo, klein van formaat maar in haar les creëert ze groot vuurwerk. De Jazz les verandert bij Bo al snel in een YESSS les.

IMG-8495.jpg
FEBE LEENEN

Febe staat al sinds haar 2 jaar wekelijks bij DDC in de danszalen. Door de jaren heen heeft ze haar favoriete stijl ontdekt, HipHop. Jaren heeft ze ook in het wedstrijdteam HipHop gezeten en heeft ze zelfs op het podium gestaan met Gers Pardoel en Grace. Ze daagt zichzelf graag uit met nieuwe choreo's en stijlen daarin trekt ze ook haar leerlingen mee tot het uiterste om het beste uit iedereen te halen. Ze wil graag ook haar liefde voor HipHop delen met haar dansers! Ook is ze veel actief op Tiktok en weet ze altijd wel een nieuwe leuke trend om met haar leerlingen te doen. Met plezier start ze dan ook dit nieuwe dansjaar. 

IMG-8481 (1).jpg
IVAR ROBINNE

Ivar is heel gepassioneerd om ook dit jaar weer modern te komen geven. Hij hoopt dat hij zijn passie voor dansen kan delen met zijn kids en neemt hen elke week weer mee in zijn experimentele wereld. Hij maakte deel uit van het modern wedstrijdteam waar hij zijn levensstijl kon delen met zijn teamgenoten AKA beste vrienden. Ivar blijft zichzelf intensief trainen om zijn dansdromen te kunnen waarmaken en al het talent uit zichzelf te kunnen halen. Ook heeft meester Ivar al wat ervaring met televisie en heeft hij al op diverse podia gestaan. Kom zeker eens een kijkje nemen in zijn knotsgekke lessen, want dat wil je echt niet missen!

IMG-8490.jpg
RUNA DE GEYTER

Hey hoi, dit is Runa en zij wordt nog steeds elke dag een beetje meer fan van dans! Haar eerste danspasjes dateren van 2007, hier in DDC, en sindsdien is zij nooit meer kunnen stoppen. Natuurlijk vindt ze het ook mega leuk om haar passie, kennis en energie over te kunnen dragen aan knotsgekke en leergierige kids. Zelf is ze allround, wat betekent dat Runa nog altijd niet weet of ze liever een sierlijke ballerina wil zijn of juist een badass hip hopper... Dus dan beide maar :) 

Deze lesgeefster traint zichzelf intensief  in diverse dansstijlen en bekijkt elke les die ze volgt of geeft als een nieuw spannend avontuur. Je hebt dit zonnetje in huis misschien wel al eens op je beeldscherm gespot, want ook van camera's is Runa niet vies. Zo kreeg zij al de kans om op het podium van het Sportpaleis te staan, Zomerhit op Eén wat dansanter te maken en in een commercial van VTM alles te geven. Daarnaast komt het competitiebeest in haar regelmatig naar boven, want samen met het team DDC COMPANY heeft zij onze prachtige dansschool al mogen vertegenwoordigen op verschillende wedstrijden en hebben zij de titel van Belgisch kampioen op hun naam mogen kleven.

DDC is ondertussen haar tweede thuis geworden: zij is hier bijna elke dag van de week en houdt ervan om haar passie voor dans met al deze mooie mensen te kunnen delen. Maar genoeg gekletst, trek je dansschoenen maar aan en gaan! 

Dikke knuf van juf Runa

IMG-8496.jpg
EMMA DE KEERSMAECKER
IMG-8483.jpg
ROBBIE RABAU
Bo Strauven
bottom of page