top of page

DDC op televisie.

Bij Davinia's Dance Complex geloven we in het motto "Sharing is caring." We koesteren een gemeenschap van leerlingen waarbij kansen en ervaringen worden gedeeld, wat leidt tot ongelooflijke groei en prestaties.

Onze leerlingen krijgen buitengewone kansen om samen te werken met niemand minder dan topchoreograaf Roy Julen, wiens expertise de Amerikaanse sterren als Jason Derulo heeft verrijkt.

Deze samenwerking biedt onze getalenteerde leerlingen een unieke gelegenheid om te leren van de besten in de branche en hun dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dankzij de nauwe banden van Davinia's Dance Complex met de entertainmentwereld, hebben onze leerlingen al op enkele van de meest prestigieuze podia in België gestaan. Van adembenemende optredens in het Sportpaleis tot schitterende verschijningen op televisieprogramma's zoals "The Voice," "Zomerhit," en als achtergronddansers voor zowel nationale als internationale artiesten, onze leerlingen creëren ervaringen die ze voor de rest van hun leven zullen koesteren.

Bij Davinia's Dance Complex is het niet alleen dansen, het is een reis vol kansen, groei en onvergetelijke momenten. We zijn er trots op dat we onze passie voor dans en kunst kunnen delen met onze getalenteerde leerlingen en hen kunnen begeleiden naar nieuwe hoogten in hun artistieke reis.

Samen delen we dromen, samen creëren we kunst, en samen vormen we herinneringen die een leven lang meegaan. Join us at Davinia's Dance Complex and let's create magic together!

jbc spot
// ddc danseres Zodri
The Voice van vlaanderen liveshows
// ddc showteam dansers
Clouseau muziekclip 'zin om te bewegen'
// DDC SIEGFRIED
Q-music
// DDC Justin
bottom of page